Zaga, az albi séjfe

Egy blogger egyetemista kalandjai a konyhában, aki szeret újakat kipróbálni, szereti megosztani az ebédjét barátaival, akinek általában nincs pénze drága alapanyagokra, de mégi szeretne változatos és finom kajákat enni.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Közelgő finomságok

2011.11.17. 02:42 Zaga

  22 éves egyetemista srác, aki néha leírja az agymenéseit az Interneten, itten. Receptek is voltak, de nem arról szólt az egész, viszont ha oda írnám le a konyhai élményeimet akkor egy fura katyvaszt kapnánk 50%-ban kajákról, és fele részben random gondolataimról szólna egyéb témákban, ami szerintem nem lenne a hozzávalók jó arányú keveréke. Heti-két három bejegyzést tervezek egyébként.

Rengeteg színvonalas főzős blogot olvastam már, sok ötletet kaptam tőlük. Amiben más szeretnék lenni, az az, hogy nem egy elméleti receptet írok le, hanem azt, hogy mit főztem, miből és hogyan sikerült. A sikereken kívül tehát itt lesznek a kudarcok is, ahol majd elemzem, hogy mit rontottam el. Emellett sokszor kevés pénzből kell főznöm, de olyankor is szeretek kísérletezni, és izgalmas ízű ételeket főzni. A konyhámban nincs egy csomó olyan eszköz, amit egy tapasztalt háziasszony, vagy szakács igencsak hiányolna, szóval azt is meglátjátok majd, hogyan bénázom nélkülük oldom meg kreatívan ezek nélkül a főzést.

A blog nem fogja nélkülözni az öniróniát sem, és laza stílusú is lesz, hiszen a főzés nem olyan nagy dolog, és ezt bizonyítani is fogom majd. Elsőre ennyi legyen is elég, de holnap már recepttel is jelentkezem majd, ma is sikerült ugyanis alkotnom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://albisef.blog.hu/api/trackback/id/tr873388765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása